Project Manager
Piping & Mechanical

SPIE Belgium realiseert met zijn 1600 medewerkers een omzet van € 150 miljoen. Gespecialiseerd in elektriciteit, mechanica, HVAC, energie, piping, communicatienetwerken en infrastructuur, helpt SPIE zijn klanten bij het ontwerpen en realiseren van hun technische uitrusting en bij de exploitatie en het onderhoud van hun installaties, met oog voor milieuvriendelijkheid en energie-efficiëntie. 

De vestiging SPIE Industrie West, gelegen te Aalter, realiseert als contractor nieuwbouwprojecten en beheert onderhoudscontracten op vlak van ‘Piping & Mechanical’ en ‘Elektriciteit & Instrumentatie’.

In het kader van hun groei willen zij graag hun team versterken met een ervaren  PROJECT MANAGER Piping & Mechanical

FUNCTIE

Als project manager organiseer en coördineer je de werkzaamheden op vlak van piping en mechanische werken in het kader van onderhoudscontracten en nieuwe projecten bij klanten die zich situeren in de regio Oost- en West-Vlaanderen.

Je technische kennis, organisatorisch talent, inzicht in contractbeheer en leidinggevende capaciteiten zorgen ervoor dat je een goede uitvoering van de werkzaamheden garandeert, rekening houdend met de begroting, oplevertermijnen en kwaliteitseisen.

PROFIEL:

-    Opleiding: technische Master

-    Ervaring: meerdere jaren relevante ervaring in industriële sector

-    Persoonlijkheid: teamplayer – motiverende leider – verantwoordelijkheidszin

-    Klantgerichte en commerciële attitude

-    Sterke planningsvaardigheden en organisatorisch talent

-    Handson en flexibel


AANBOD:

De kans om je vaardigheden te ontplooien bij een internationale groep, multi-specialist en speler in de groene economie.
Een werkgever die je de kans geeft om je competenties te ontwikkelen en je continu begeleidt in je geografische en professionele evolutie.
Een meer dan competitief salarispakket en concrete mogelijkheden om hiërarchisch door te groeien binnen de organisatie.

INTERESSE?

Stuur uw CV met motivatiebrief naar info@addvalue.eu met vermelding van de referentie 
TVE - 1717 - Project Manager P&M.

Voor meer informatie, contacteer Tom Vander Eeckt op 0478 54 74 08.