International digital advertising account manager

Newbase Belgium (www.thenewbase.com/belgium) maakt deel uit van een mondiaal netwerk en is gespecialiseerd in het uitwerken van advertising campaigns in internationale (hoofdzakelijk digitale) media. Het Belgisch kantoor (Zellik – Groot Bijgaarden based) vertegenwoordigt een brede waaier aan toonaangevende mediaspelers van over de hele wereld: websites, kranten, magazines, outdoor media (The Guardian, Le Figaro, The Nikkei, The Observer, USA Today, The Washington Post,  ...) en beschikt over een expertise in het buitenlandse medialandschap waarmee ze de in België gevestigde bedrijven ondersteunt, die willen adverteren buiten de landsgrenzen.
Daarnaast beschikt Newbase over een eigen programmatic advertising platform, dat niet alleen campagnes op internationaal niveau, maar ook binnen de Belgische landsgrenzen toestaat. 
Om de snelle digitale groei van het Belgisch kantoor te ondersteunen, creëert zij vandaag een opportuniteit voor een 

INTERNATIONAL DIGITAL ADVERTISING ACCOUNT MANAGER

TAKEN EN VERANTWOORDELIJKHEDEN
• Je managed ”digital advertsing campaigns” binnen de Newbase portefeuille. Dit doe je voor bestaande en potentiële klanten zoals adverterende bedrijven, communication bureau’s en media agencies. Naast de sales afspraken beheer je jouw klantenportefeuille van A tot Z en bouw je deze door prospectie verder uit. Je analyseert de behoeften van je klanten, overtuigt hen van de kracht van het adverteren in onze media en adviseert hen bij het professioneel en efficiënt besteden van internationale mediabudgetten. Naast de contacten met de klanten, overleg je ook continu met onze internationale mediapartners. • Om je experten-rol uit te oefenen, werkt je samen met onze internationale experten-centers in ons netwerk. • Je beweegt je in diverse sectoren. • Je bewerkt vanuit ons kantoor in Groot-Bijgaarden de Belgische en Luxemburgse markt.  
PROFIEL VAN DE IDEALE KANDIDAAT
• We zoeken een jonge klant- en resultaatgerichte ‘digital native’, met 5 jaar ervaring in advertising sales. Noodzakelijk zijn interesse en een eerste ervaring met digitale media en haar recente online advertising trends om het digitale aanbod van Newbase te kunnen integreren in de mediaplannen. • Bij voorkeur heb je gewerkt op een digitale sales afdeling van een media-uitgever, een communicatiebureau of media agency. • Je hebt een gezonde dosis commerciële flair, een flinke portie doorzettingsvermogen en je bent goed meertalig (NL-FR-ENG) om je in een internationale omgeving te bewegen. 
AANBOD

• Het salaris wordt aangevuld met een bedrijfswagen, bonus en de gebruikelijke extralegale voordelen. Je werkt er in een no-nonsense en stimulerende ‘change omgeving’, met vlakke structuur en korte beslissingslijnen, waardoor je rechtstreeks impact hebt op het resultaat van je werk. •  Je werkt binnen een internationaal netwerk en kan beroep doen op de expertise van je collega’s in de diverse markten wereldwijd.• Je heb frequente contacten met de buitenlandse media-owners die je vertegenwoordigt . • Je krijgt in functie van je ervaring en inzet een grote verantwoordelijkheid en tevens de mogelijkheid om je takenpakket verder uit te breiden. 

CONTACT
Stuur uw CV met motivatiebrief t.a.v. Erwin Jacquemyns naar ej@addvalue.eu met vermelding van de referentie EJ – 1713 – Digital Account Manager. Add Value behandelt elke reactie binnen de 48 u en discreet. Voor meer informatie, contacteer Erwin Jacquemyns op 0475/612 139.