Projectontwikkelaar (Opportunity hunter)
Residentieel / Kantoor - Vlaanderen

Koramic Real Estate (www.koramicrealestate.be) centraliseert de vastgoedactiviteiten van de industriële investeringsgroep Koramic Investment Group die, geleid wordt door de heer Christian DUMOLIN.
De vastgoedactiviteiten van de groep zijn zeer gediversifieerd qua aard van de activiteiten :
o investering in terreinen en gebouwen;
o ontwikkeling van terreinen en gebouwen;
o portefeuillebeheer van het eigen vastgoedpatrimonium.
- ligging : de activiteiten zijn geografisch gespreid over heel België, Duitsland, Roemenië en Polen.
- type objecten : industrieel, kantoren, leisure, residentieel, retail.
- alleen of in partnership met andere investeerders, ontwikkelaars, stakeholders en aannemers.
De vastgoedactiviteiten vonden hun oorsprong in de herbestemming van gronden die eerder geëxploiteerd werden voor de ontginning van klei nodig voor de dakpannenproductie. Sinds enkele jaren zijn de vastgoedactiviteiten evenwel een op zich staande, rendabele en groeiende poot binnen de groep, Koramic Investment Group (www.koramic.be), een gediversifieerde industriële groep met 6 000 medewerkers in 20 landen.

UITDAGINGEN
- Je zoekt nieuwe opportuniteiten en maakt een haalbaarheidsanalyse van projecten a.d.h.v. een marktonderzoek en de stedenbouwkundige voorschriften. Hiervoor onderhoud je goede contacten met eigenaars van gronden, andere ontwikkelaars, ontwerpers en studiebureau’s en onderhandel je contracten met hen.
- Na acquisitie ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het project t.e.m. het bekomen van de nodige vergunningen en dit in overleg met het team van Koramic Real Estate. Je begeleidt de ontwerpers en de studiebureau’s om aantrekkelijke en rendabele projecten te creëren, en dit in nauw overleg met je collega’s.
- Je vertegenwoordigt Koramic Real Estate en staat in voor de besprekingen en onderhandelingen met o.a. architecten & studiebureaus, overheden, overlegcommissies, notarissen etc … .
- Je onderhandelt met het oog op het realiseren van nieuwbouwprojecten (residentieel / kantoor over heel Vlaanderen, en bij uitbreiding België).
- Je rapporteert aan de CEO.

PROFIEL
- Je hebt minstens 5 jaar ervaring in projectontwikkeling, met een grote interesse en drive in het zoeken en vinden van nieuwe ontwikkelingsprojecten.
- Je hebt een masterdiploma in een economische, juridische of bouwkundige richting, eventueel aangevuld met een diploma binnen Vastgoedkunde.
- Je bent relationeel sterk, en een daadkrachtige entrepreneur die resultaatsgericht werkt binnen een klein team.

AANBOD
- Je komt terecht in een no-nonsense omgeving met vlakke structuur en korte beslissings- en communicatielijnen.
- De kans om te werken in een stimulerende omgeving met focus op duurzame groei en rentabiliteit.

CONTACT
Stuur uw CV met motivatiebrief t.a.v. Erwin Jacquemyns naar info@addvalue.eu met vermelding van de referentie EJ – 1721 – Projectontwikkelaar. Add Value behandelt elke reactie binnen de 48 u en discreet.
Voor meer informatie, contacteer Erwin Jacquemyns op 02/741.87.97 of 0475/612 139.