Digital Sales Executive

ORGANISATIE
Timepiece Bank (www.timepiecebank.com), gevestigd in Antwerpen, is een jonge en snel groeiende onderneming actief op vlak van “outlet” sales van luxe uurwerken, via hun eigen webshop en diverse online platformen.
De oprichter is sinds 2004 internationaal actief in de horlogesector en heeft hierin een mondiaal netwerk kunnen uitbouwen met fabrikanten, brand CEO’s, distributeurs, gespecialiseerde journalisten, … . Sinds 2013 werkt Timepiece Bank internationaal samen met merkverdelers, importeurs en handelaren. Naast het aanbieden van bestaande merken, wil men in de toekomst Timepiece Bank als eigen sterk merk verder ontwikkelen en uitbouwen.
In het kader van hun verdere groei, zijn ze momenteel op zoek naar een enthousiaste
 
DIGITAL SALES EXECUTIVE
 

FUNCTIE

Als Digital Sales Executive bekleedt je een sleutelpositie binnen de organisatie en ben je mee verantwoordelijk voor de online sales van luxe uurwerken. Je streeft hierbij naar een optimale online klantenervaring.
Jouw verantwoordelijkheden zijn o.a.:

• Nauwgezet, efficiënt en proactief opvolgen van binnenkomende sales leads (telefonisch, via webshop, online chat, social media, diverse sales platformen, …).
• Accurate administratieve opvolging van succesvolle sales leads en bestellingen (opmaak verkoopfacturen, invullen van shipping documenten, …).
• Adequaat beheren van de customer database.
• Analyseren van de resultaten van de marketing- & salescampagnes.
• Optioneel: ontwikkelen, uitwerken en promoten van diverse online marketing campagnes, gebruik makend van verschillende digitale platformen (website, apps, e-shops, …).
• Optioneel: producten ‘feeden’ met de nodige technische specificaties en foto’s (incl. product fotografie) en deze online plaatsen op de verschillende sales platformen (eigen website, Chrono24, eBay, …).
• …
 
 
PROFIEL:

Timepiece Bank is op zoek naar een enthousiaste en ondernemende collega die gebeten is door online sales/marketing en e-commerce.
• Je behaalde een relevant Bachelor of Master diploma (Marketing, Communicatie, Economie, …) idealiter met specialisatie in digitale media.
• Je hebt idealiter reeds een eerste werkervaring in een gelijkaardige positie, maar ook gemotiveerde schoolverlaters komen in aanmerking. Affiniteit met of interesse in luxe producten is een sterk pluspunt.
• Je bent Nederlandstalig en hebt een goede operationele kennis van het Engels en Frans. Kennis van andere talen is een extra troef.
• Je bent klantgericht, creatief en hebt een resultaatsgerichte ingesteldheid.
• Je bent analytisch ingesteld, accuraat en sterk gedreven door data.
 
AANBOD:

Uitdagende functie in een ambitieuze, sterk groeiende en financieel gezonde start-up organisatie.
Competitief en marktconform salarispakket.
Ruimte voor eigen initiatieven en persoonlijke ontwikkeling.
 
INTERESSE?
Stuur uw CV met motivatiebrief naar info@addvalue.eu met vermelding van de referentie
SVD- 1705- Digital Sales Executive.
Voor informatie, contacteer Stefan Van Dijck op 0496 05 89 56.