Finance Manager / Director
in Real Estate - ‘sparring partner to the ceo’

Onze klant 3D Real Estate (www.3d-realestate.be) is vastgoedontwikkelaar – investeerder en is sinds 2009 specialist in vastgoedherontwikkelingsprojecten waarbij waardevolle plekken in de stad een nieuwe toekomst krijgen. Zo biedt 3D Real Estate een antwoord op de maatschappelijke uitdaging om nieuw leven in te blazen in leegstaande sites in de stad en om zuinig om te springen met de resterende groene ruimtes. De focus ligt op residentiële projecten, die echter vaak een gemengd karakter krijgen door er retail en kantoren te integreren. Het bedrijf doet altijd een beroep op zorgvuldig geselecteerde (private en publieke) bouwpartners en architecten. 3D Real Estate is momenteel vooral actief in Brussel en Vlaanderen, en concentreert zich op stedelijke locaties met een rijk – soms zelfs archeologisch – verleden die het met bekwame hand een nieuwe en bloeiende bestemming geeft. Gesteund door de financiële slagkracht van de hoofdaandeelhouder 3D Participaties, gaat 3D Real Estate proactief op zoek naar vastgoedontwikkelingen en gaat het trots op zijn reputatie als solvabele partner. 

VACATURE 

Finance Manager / Director in Real Estate
‘sparring partner to the ceo’

De Finance Manager / Director zal instaan voor een goede financiële opvolging van de verschillende vastgoedprojecten en dus:
•    de financiële haalbaarheid van nieuwe vastgoedprojecten kritisch tegen het licht houden en deelnemen aan de investeringsbeslissingen en de uitwerking ervan, 
•    toezien op een betrouwbare financiële gegevensverwerking en een adequaat liquiditeitsbeheer met betrekking tot de projecten, 
•    verantwoordelijk zijn voor het opstellen van de cashflowplanningen en het toetsen van de budgetten aan de realiteit,
•    zorgen voor de financiële rapportering per project,
•    verantwoordelijk zijn voor risk- en contractmanagement,
•    binnen de organisatie een centrale adviserende en ondersteunende rol opnemen naar het bouwteam, de moedervennootschap (3D Participaties) en de ceo aan wie hij/zij rapporteert,
•    buiten de organisatie onderhandelen met de banken voor projectfinanciering, met de verzekeringsmaatschappijen, met de externe boekhouder om een juiste boekhoudkundige verwerking te kunnen garanderen, met externe juristen, fiscalisten, contractanten, klanten en leveranciers.
Een succesvolle Finance Manager / Director is zeer hands-on om in een kleine wendbare en daadkrachtige structuur te werken, met korte beslissingslijnen. Sectorervaring is een must.

OFFER

•    een sleutelfunctie in een groeiende en ambitieuze organisatie, die deel uitmaakt van een solvabel en familiaal Belgisch investeringsbedrijf.
•    een job met impact, die een groeiende organisatie mee kan uittekenen en vorm kan geven;
•    een job die kan genieten van het ondernemerschap van 3D Real Estate én van de investeringskracht van 3D Participaties. 
    
CONTACT

Stuur uw cv met motivatiebrief naar ej@addvalue.eu.  
Voor meer informatie, contacteer Erwin Jacquemyns op +32 475 61 21 39 (week / weekend).