International Account Manager

Newbase Benelux (www.thenewbase.com/belgium) maakt deel uit van een internationaal netwerk. Het Benelux kantoor (gevestigd in Diegem) vertegenwoordigt een brede waaier aan toonaangevende mediaspelers van over de hele wereld in digital, print,… (The Guardian, Le Monde, The Nikkei, USA Today,  ...) en beschikt over een expertise in het buitenlandse medialandschap waarmee ze de bedrijven in België, Nederland en Luxemburg ondersteunt in het uitwerken van “advertising campaigns” binnen en buiten de landsgrenzen.
Newbase beschikt over een internationaal  Programmatic advertising platform en beantwoordt op die manier aan de digitale behoeften in media-buying o.a.  data driven targeted campagnes.
Om de groei van het kantoor te ondersteunen, creëert zij vandaag een opportuniteit voor een 

INTERNATIONAL ACCOUNT MANAGER

TAKEN EN VERANTWOORDELIJKHEDEN
• Je beheert ”advertising campaigns”, en dit zowel digitaal en/of print, binnen de Newbase portefeuille. Dit doe je voor bestaande en potentiële klanten zoals adverteerders, media agentschappen en communicatiebureaus. Naast de sales afspraken beheer je jouw klantenportefeuille van A tot Z en bouw je deze door prospectie verder uit. Je analyseert de behoeften van je klanten, overtuigt hen van de kracht van het adverteren in onze media en adviseert hen bij het professioneel en efficiënt besteden van internationale mediabudgetten. Naast de contacten met de klanten, overleg je ook continu met onze internationale mediapartners. • Om je experten-rol uit te oefenen en te versterken, werkt je samen met onze internationale experten-centers in ons netwerk. • Je beweegt je in diverse sectoren, met als prioriteit luxe en “accessorie” producten • Je bewerkt vanuit ons kantoor in Diegem de Belgische en Nederlandse markt.  
PROFIEL VAN DE IDEALE KANDIDAAT
• We zoeken een klant- en resultaatgerichte persoonlijkheid, met minimum een 5-tal jaar advertising saleservaring. Noodzakelijk zijn interesse in en een degelijke ervaring met digitale media en haar recente online advertising trends om het digitale aanbod van Newbase te kunnen integreren in de mediaplannen. Daarnaast geef je ook onze printproducten een plaats in je media aanbevelingen. • Bij voorkeur heb je gewerkt in een regie, een sales afdeling van een media-uitgever, een communicatiebureau of media agentschap. • Je legt makkelijk contacten om je bestaande klantenportefeuille optimaal te beheren en prospecten te benaderen. Je commerciële flair vul je aan met een flinke portie doorzettingsvermogen en een zeer goede meertaligheid (NL-FR-ENG) om je in een internationale omgeving te bewegen. 

AANBOD

• Het salaris wordt aangevuld met een bedrijfswagen, bonus en de gebruikelijke extralegale voordelen. Je werkt er in een no-nonsense en stimulerende ‘change omgeving’, met vlakke structuur en korte beslissingslijnen, waardoor je rechtstreeks impact hebt op het resultaat van je werk. •  Je werkt binnen een internationaal netwerk en kan beroep doen op de expertise van je collega’s in de diverse markten wereldwijd.• Je heb frequente contacten met de buitenlandse media-owners. • Je krijgt in functie van je ervaring en inzet een grote verantwoordelijkheid. 

CONTACT
Stuur uw CV met motivatiebrief t.a.v. Tama Heps naar th@addvalue.eu met vermelding van de referentie TH – 1737 - International Account Manager. Add Value behandelt elke reactie binnen de 48 u en discreet. Voor meer informatie, contacteer Tama Heps op 0478 30 00 56.