BUSINESS DEVELOPMENT & PROJECT MANAGER ‘REFRIGERATION’, 
ontwikkeling van de regio's Limburg, Antwerpen en Vlaams Brabant

Daikin is een Japanse beursgenoteerde multinational en wereldwijd leverancier van HVAC-materiaal (Refrigeration, Heating, Ventilation en Airco), zoals koelingssystemen en warmtepompen, die voldoen aan de steeds veranderende behoeften van industriële, commerciële en residentiële klanten.
Daikin staat bekend om zijn pioniersrol op het vlak van productontwikkeling en voor de ongeëvenaarde kwaliteit. Daikin is dan ook een koploper wat betreft energierendement en innovatie.
Daikin Belux (www.daikin.be) telt 100 medewerkers en heeft naast het hoofdkantoor in Waver nog twee regionale vestigingen (Herentals en Gent) die elk verantwoordelijk zijn voor de verkoop en ondersteuning aan haar klanten. De ontwikkeling en productie voor Europa, het Midden-Oosten en Afrika gebeurt in Oostende, bij Daikin Europe. Omwille van de overname van een aantal relevante bedrijven in de wereld van ‘Refrigeration’ en de groei die hiermee gepaard gaat, is er vandaag een opportuniteit voor een

BUSINESS DEVELOPMENT & PROJECT MANAGER ‘REFRIGERATION’, 
ONTWIKKELING VAN DE REGIO’S LIMBURG, ANTWERPEN EN VLAAMS BRABANT 

TAKEN EN VERANTWOORDELIJKHEDEN
•    Je zal instaan voor het vroegtijdig detecteren van diverse projecten bij de professionele klanten (installatiebedrijven, groothandel, architecten, studiebureau’s en key accounts) die actief zijn in commerciële en industriële koeling.
•    Je bent verantwoordelijk voor de verkoop en hiervoor onderhandel je met alle niveau’s bij de klanten. 
•    Je functioneert als dé Daikin contactpersoon en je krijgt het account- en projectmanagement van je klantenportefeuille toegewezen in je regio:
o    het uitbreiden, verdiepen en onderhouden van klantenrelaties,
o    het enthousiasmeren van nieuwe en bestaande klanten met de nieuwe Daikin producten in ‘Refrigeration’ en het verhogen van de Daikin naamsbekendheid in deze sector,
o    de ondersteuning van lopende en toekomstige projecten van A tot Z (inclusief projectdesign), 
o    het opmaken van commerciële offertes, alsook de opvolging hiervan.
PROFIEL VAN DE IDEALE KANDIDAAT
•    Je beschikt over een technisch hoger diploma (Bachelor in klimatisatie / electro-mechanica).
•    Je hebt een goede (basis-)kennis van de commerciële / industriële koeling en deze markt, en je bent bereid om je hierin via Daikin bij te scholen.
•    Jouw passie voor techniek combineer je met stressbestendigheid, waardoor je efficiënt klantenprojecten kan managen. 

•    Je kan met nieuwe Daikin producten deuren openen en zowel ‘slapende’ als bestaande klanten tot een intensievere samenwerking met Daikin brengen. Jouw aanleg voor business development combineer je met het verlenen van service.
•    Je werkt zorgvuldig en nauwkeurig, zowel voor de calculaties als voor de commerciële uitwerking en opvolging van offertes.
•    Je krijgt ondersteuning van het Service Team op kantoor en je kan vanuit de regio zeer autonoom werken.
•    Je krijgt begeleiding van de Sales Manager ‘Refrigeration’, die heel België aanstuurt.

AANBOD

• Je kan werken voor een gerenommeerd wereldbedrijf vanuit de kantoren te Herentals (vlakbij de E313), binnen een jong en dynamisch team van 20 medewerkers, met ruime mogelijkheid tot home-office.
• Bij jouw start kan je gedurende vier weken rekenen op grondige interne training en persoonlijke begeleiding binnen het Daikin netwerk in binnen- en buitenland.
• Daikin beschikt eveneens over een breed productportfolio waardoor je in functie van jouw interesse en capaciteiten op termijn ook voor andere categorieën kan gaan werken en een brede ervaring kan opdoen. In functie van de eigen successen en ambities biedt het bedrijf doorgroeimogelijkheden. 
•  Een bediendencontract van onbepaalde duur, met extra-legale voordelen, inclusief een bedrijfswagen.
• Een gunstig vakantieregime en een collectieve bonus vervolledigen je pakket.

CONTACT
Stuur uw CV met motivatiebrief t.a.v. Erwin Jacquemyns naar ej@addvalue.eu met vermelding van de referentie EJ – 1801 – Business Development & Project Manager Refrigeration. 
Add Value behandelt elke reactie binnen de 48 u en discreet. 
Voor meer informatie, contacteer Erwin Jacquemyns op 0475/612 139.